03 / 05 / 2024

Akdemirler Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!


Akdemirler Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayşegül Akdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Beykoz, Çubuklu Mahallesi, Boğaziçi Caddesi' nde kuruldu.



Akdemirler Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayşegül Akdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Beykoz, Çubuklu Mahallesi, Boğaziçi Caddesi'nde kuruldu. 


Akdemirler Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a)Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul  tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b)Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. c)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. d)Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. e)Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. f) Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. g)Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. h) Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. ı) Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. i)Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. j)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. k)Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. l)Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim işlerinin yapımı. 



Geri Dön