29 / 04 / 2024

Akgüler Group yeni binasında çalışmalarda devam edecek!

Akgüler Group yeni binasında çalışmalarda devam edecek!

Körfez’in genç işadamlarından olan Fahri Güler, yeni adresine taşındı ve ilçe halkına, işyerlerine hizmete devam ettiklerini duyurdu.



İş adamı Fahri Güler, yeni yaptığı bürosunda, Akgüler Group olarak hizmet vermeye devam ettiklerini ifade ederek, ‘’Bünyemizde yer alan Endüstriyel Temizlik, İlaçlama, İnşaat faaliyetleri devam etmektedir. Yaptığımız hizmetler, ilçe halkının beğenisini ve takdirini kazandığı için daha geniş alanda, daha iyi imkanlarla buluştuk ve yeni adresimizde eş, dost ve müşterilerimizi bekliyoruz’’ dedi.


“2 BİNA TESLİM ETTİK”


 Güler, verilen hizmet ağı hakkında da bilgi aktararak, “İnşaat alanında 2015 yılından bu yana varız. 2 bina teslim ettik ve yapılan tüm daireler satıldı. Şimdi yeni projelere başladık ve ilçenin tercih edilen inşaat firmaları arasında yer aldık. Yeni bir bina inşaatının yanında villa projelerimiz de olacak. Bu arada, eski binalarının yerine yenisini isteyen vatandaşlarımız, bize uğrarlarsa kat karşılığı binalarını alıp, anahtar teslim olarak yenisini yapıyoruz ve bu konuda da garantili çalışmalarımız, müşteri memnuniyetimiz kanıtlanmıştır’’ dedi.


Kocaeli Gazetesi 



Geri Dön