15 / 10 / 2024

Akhisar'da icradan 853 bin 377 bin TL'ye satılık arsa!

Akhisar'da icradan 853 bin 377 bin TL'ye satılık arsa!

Akhisar 2. İcra Müdürlüğü, Manisa ili Akhisar ilçesi Hürriyet mahlesinde bulunan arsayı satıyor. Toplam bedeli 853 bin 377 bin TL olan arsanın ihalesi 26 temmuz 2011 günü saat 10:30 -10:45 arası   Akhisar 2. İcra Müdürlüğü Odasında artırma suretiyle yapıl




Akhisar 2. İcra Müdürlüğü tarafından verilen açık artırma ilanı şöyle;

T.C.
AKHİSAR 2. İCRA MÜDÜRLÜÄžÜ TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI
Dosya No: 2009-561 TAL.

TAPU KAYDI: Manisa ili Akhisar ilçesi Hürriyet mah. 1313 ada 24 parsel sayılı arsa vasıflı taşınmaz

ÖZELLİKLERİ: Taşınmazın tamamı 2370,00 m2 dir. Üzerinde tek katlı olarak inşaa edimiş lokanta, ardiye wc ve mevcut ile depo ve büro olarak kullanılan muhtelif yapılar mevcuttur. Ayrıca bahçede üzeri tente ile örtülü otopark mevcuttur. Otoparkın yüzölçümü 90 m2 dir. Yapılar çelik kontrüksiyondan yapılmıştır. Lokanta kısmı tavanlar ve ara duvarlar alçıpandan yapılmıştır.Tavanda Spot lambalar mevcuttur. Yerler seramik kaplıdır. Camekanlar renkli aliminyum doğramadır.Lolantanın üzeri sandviç panel kaplıdır. Lokanlanın yüzölçümü 376 m2 dir.Mescit ardiye tuvalet kısmının üzeri aternit kaplıdır. Taşyünü asma tavan yapılmıştır. Zemin seramik kaplıdır. Yüzölçümü 120 m2 dir. Tuvaletlerin yan tarafında derin kuyu pompası ve katı yakıtla çalışan kalorifer kazanı mevcuttur. Isınma bu kalorifer kazanından yapılmaktadır. Depo ve büro olarak kullanılan ek bina yığma yapıdır. Sıvalı ve boyalıdır. Yüzölçümü 103 m2 dir. Bahçe duvarları dekoratif tuğladan yapılmıştır. Sahanın büyük bir kısmına beton atılmıştır. Geri kalan kısmı çimenlendirilmiştir. Elektrik ve suyu mevcuttur. şžehir imar pılanına göre taşınmazın tamamı yeşil alan ve yol alanı içinde kalmaktadır. Manisa asfaltına cephelidir.Muhammen bedeli

İMAR DURUMU: Yeşil alan ve yola isabet etmektedir.  

SATIşž SAATİ: 10:30 -10:45 Arası

MUHAMMEN BEDELİ: 853.377,00 YTL

Satış şžartları

1 -Satış 26.07.2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında AKHİSAR 2. İCRA MÜD. ODASINDA açık artırma suretiyle yapılacaktır. Burartırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 05.08.2011 günü aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir, ihale damga vergisi tapu harç ve masrafları (Alıcı hissesine düşen) ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyie faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile Sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra iflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve % 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği
gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatım kabul etmiş sayılacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.
(İİK)
(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.

Akhisar 2. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan


Münevver Danış/Emlakkulisi.com

Geri Dön