27 / 04 / 2024

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...



Akın Garzanlı Avusturya Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini bitirdi. Daha sonra Koç Üniversitesi’nden İşletme Yönetimi yüksek lisans derecesini aldı. Garzanlı aynı zamanda, Harvard Business School Kellogg School of Management’ta çeşitli programları başarıyla tamamladı.

ARÇELİK’TE HANGİ ALANLARDA ÇALIŞTI?

İş hayatına 2002 yılında Arçelik'in küresel pazarlarından sorumlu olarak başlayan Akın Garzanlı, organizasyonda satış, ürün yönetimi, pazarlama, müşteri hizmetleri gibi global fonksiyonlarda önemli rollerde yer aldı.

 Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

ALMANYADA ÇEŞİTLİ POZİSYONLARDA YÖNETİCİLİK YAPTI

Akın Garzanlı, 2008-2011 yılları arasında Almanya'da çeşitli pozisyonlarda yöneticilik yaptı. Bu süreçte, Grundig'in Arçelik bünyesine katılmasına değerli katkılar sundu. 2015’de 'Respect Food' kampanyası sayesinde sektörde bir ilk olarak Grundig’in global gıda israfına karşı sürdürülebilirlik yolculuğuna liderlik etti.

PAZARLAMA EKİBİNİ YÖNETTİ

Akın Garzanlı, Arçelik’te global marka yönetimi ve pazarlama iletişimi, endüstriyel tasarım, ürün yönetimi, küçük ev aletleri, içerik mükemmelliği ve bunun yanı sıra, tüketici hizmetleri gibi alanları da içine alan geniş bir coğrafyaya yayılmış pazarlama ekibini yönetti. Aynı zamanda bu süreçte, fark yaratan pazarlama stratejilerinin geliştirilmesi hususundaki tüm süreçlerin sorumluluğunu üstlendi.

 Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

GLOBAL MARKA DİREKTÖRÜ OLDU

Akın Garzanlı, 2018’den itibaren Global Satış Sonrası Hizmetler Direktörü olarak çalıştı. Global satış sonrası hizmet süreçlerinin müşteri temelli dijitalleşmesi ve geliştirilmesine önderlik etti. 2020 yılı itibarıyla da mevcut görevine ilaveten, güçlü global ve yerel 12 markanın Global Marka Direktörü oldu.

ŞU AN NE İŞ YAPIYOR?

Arçelik’te yaklaşık 20 yıldır çeşitli görevler üstlenen Akın Garzanlı, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) olarak görevine devam ediyor.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?


Geri Dön