30 / 06 / 2024

Akiş GYO'dan Müşavirlik ve Proje sözleşmesi açıklaması!

Akiş GYO'dan Müşavirlik ve Proje sözleşmesi açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP), Akgirişim Müteahhitlik Müşavirlik ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile yaptığı anlaşmayla ilgili açıklama yaptı.



Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimizin yönetim kurulu tarafından 19/11/2014 tarihinde alınmış olan karar uyarınca, proje geliştirme kararı aldığımız veya proje geliştirme kapsamında araştırdığımız projeler ile ilgili olmak üzere müşavirlik ve proje yönetimi hizmetleri almak için Şirketimizin ilişkili tarafı olan AKGİRİŞİM MÜTEAHHİTLİK MÜŞAVİRLİK VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş arasında 15.12.2014 tarihinde Müşavirlik ve Proje Yönetim Hizmetleri Sözleşmesi akdedilmiştir.


'Müşavirlik ve Proje Yönetim Hizmetleri Sözleşmesi' uyarınca, Şirketimiz tarafından söz konusu şirketten; daha önce Yatırım yaptığımız ve mülkiyetinin tamamına veya bir kısmına sahip olduğumuz, maliki bulunmadığımız ancak iş/proje geliştirme sürecinde yatırım yapma niyeti ile ilgilendiğimiz ve konu bazında şirketimizin iş/proje geliştirme potansiyeli gördüğü alanlarda ve pazarlarda  genel araştırma yapmasını talep ettiği projeler ile ilgili Müşavirlik ve Proje Yönetim Hizmeti alınacaktır. Taraflar arasında akdedilen ''Müşavirlik ve Proje Yönetim Hizmetleri Sözleşmesi'nin" süresi imza tarihinden itibaren 2 yıldır.


Şirketimiz ile AKGİRİŞİM MÜTEAHHİTLİK MÜŞAVİRLİK VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş (Sözleşmede "Müşavir" olarak tanımlanmıştır) arasında akdedilen iş bu sözleşme uyarınca, Yönetim ve koordinasyonu Müşavir tarafından yapılan ve üçüncü şahıslardan alınan/tedarik edilen her türlü mal ve hizmetler için hizmet ücreti Maliyet+Genel Giderler dahil % yöntemiyle tespit edilmiş, Müşavirin kendi personeli ile vereceği hizmetlerin bedeli Maliyet (Adam.Saat) bedeli üzerinden belirlenmiştir."





Geri Dön