21 / 05 / 2024

Akköy Kapalı Pazaryeri açıldı!

Akköy Kapalı Pazaryeri açıldı!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Akköy Kapalı Pazaryeri'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı...




Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Akköy Kapalı Pazaryeri'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakam Veysel Beyru, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve vatandaşların katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Kısa sürede kapalı pazar yerini yaptık. Halı sahayı da yıl sonuna kadar açıyoruz. Akköy için hizmetler devam edecek" dedi.

Pazar yerinin maliyetinin 1 milyon 100 bin lira olduğuna dikkat çeken Gürlesin, "Bir yıllık belediye olmamıza rağmen tüm mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Akköy'ü, Karahayıt ve Pamukkale'yle birlikte düşünüyoruz. Bu nedenle Pamukkale'den gelen ve Karahayıt'a bağlanan toplam 6 kilometrelik yolda sıcak asfalt, kaldırım ve bisiklet yolu yaparak Akköy'e yakışır hale getireceğiz" diye konuştu. Bakanı Zeybekci de Pamukkale Belediyesi'nin Akköy'ü layık olduğu hale getireceğini söyledi. Konuşmaların ardından pazar yerinin açılışı yapıldı.



Yeni Asır


Geri Dön