13 / 05 / 2024

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi

Jeep zirvedeki yerini  Wrangler modeli ile iyice sağlamlaştırdı. Jeep'in “Yılın Macera Aracı” ödüllü modeli Jeep Wrangler'in Nisan ayı fiyatı da belli oldu. İşte yeni Jeep Wrangler'in fiyatı ve özellikleri.



Yeni Jeep Wrangler, yeni TrailCam ön kamerası ile donatıldı. Özellikle arazi yolculukları için ihtiyaç olan bu kamera şehir içinde aracı kullanırken de oldukça yardımcı oluyor.

Şimdiyeüretülen en yetenekli Wrangler karşınızda. Standart 32" Lastikler, daha büyük frenler, daha güçlü aks milleri, sağlam çelik karter muhafazaları, 4x4 sistemleri ve diğer birçok özellik, Jeep Wrangler'ınızı hayallerinizden daha yukarı taşdı.

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler ın fiyat listesi

Hayalleri süsleyen Jeep 4x4 performansı, en üst seviye teknolojiler ile birleştirilerek olabildiğince güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Aktif hız limitleyici ve Gelişmiş Fren Destekli Onden Carpma Uyarı Sistemi Otomatik Uzun Far Asistanı, Adaptif Cruise Control , Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Arka Çapraz Yol Sensörü gibi var olan sistemler sizi çevrenizdeki tehlikelere karşı koruyacak.


Geri Dön