05 / 05 / 2024

Akoni Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Akoni Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Emre Hiçyılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Ümraniye, Armağanevler Mahallesi'nde kuruldu.



Akoni Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Emre Hiçyılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Ümraniye, Armağanevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Akoni Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3- Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 4- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 5-  Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 6- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 7- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 8- Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 9- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak.



Geri Dön