26 / 07 / 2024

Yunus Emre Hiçyılmaz

Yunus Emre Hiçyılmaz

Akoni Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Emre Hiçyılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Ümraniye, Armağanevler Mahallesi'nde kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Sosyal konut, her zaman gündemimizde’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024'te uygulanacak asgari ücret için müzakere sürecinin üçlü şekilde yürütüldüğünü söyledi. Yılmaz, aynı zamanda, sosyal konutun hiçbir zaman ihmal edilecek bir konu olmadığını söyledi.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Volkan Yılmaz: Seferber olarak kentsel dönüşüme başlamalıyız!

Yeni Akit Gazetesi’nden Taha Emre Özdemir, Silivri’de hissedilen deprem hakkında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile röportaj yaptı.

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, her yıl Anneler Günü'nde bir şehit annesine arsa hediye ediyor. Tam, bu yıl da Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde bir tarla hediye etti. 

Yunus Emre Termik Santrali 1.4 milyar TL'ye icradan satılıyor!

Eskişehir`in Mihalıççık ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında yönetimi TMSF'ye devredilen Yunus Emre Termik Santrali 1 milyar 400 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı. İhale, 30 Ocak günü gerçekleşecek.

Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 1010 parselin bir kısmı ile tescil harici alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Yunus Emre Ekşi emlak portföyünü 27 Nisan'da tanıtacak!

RE-MAX Pusula'dan Yunus Emre Ekşi, 27 Nisan'da Dragos Park Plaza'da portföylerini tanıtacağı bir davet verecek.

Yusuf Ziya Yılmaz: Biz kaçak ev değil yazlık yıktık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a dünya mirasına girmeye aday olan Allah'ın bahşettiği bir cennetin istila edilmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yunus Emre Hiçyılmaz Haberi

Yunus Emre Hiçyılmaz

Akoni Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Emre Hiçyılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Ümraniye, Armağanevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Akoni Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3- Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 4- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek....