28 / 04 / 2024

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.



ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Asgari ücretle ilgili de açıklamada bulunan Sarıeroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Asgari ücret artışı, tüm çalışma hayatındaki ücret skalasını etkileyen bir düzenleme. Bütün iş yerlerimiz ücret güncellemesi yapıyorlar. Sosyal yardımlar, yaşlı aylıkları, emekli aylıkları olduğu için çok geniş kitleleri etkiliyor. Güçlü bir artışla yeni seneye girmeyi düşünüyoruz.”

AK Parti den EYT lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 2 Ekim 2022 tarihinde saat 18.41'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.50 Türk Lirası, euro 18,17 Türk Lirası, altının gramı ise 996 Türk Lirası değerinde.

Selçuk Geçer'den dolar için korkunç yorum!

S&P'den Türkiye ekonomisi için karamsar karar!

Palamutun bereketi raflara yansıdı, 25 TL'ye kadar düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön