28 / 04 / 2024

AK Parti'den asgari ücrete ikinci zam açıklaması!

AK Parti'den asgari ücrete ikinci zam açıklaması!

Milyonlarca çalışan ve işvereni ilgilendiren asgari ücrete zam tartışmasıyla ilgili AK Parti'den dikkat çeken iki açıklama geldi. "2022 Haziran ayında asgari ücrete zam mı gelecek?" sorusunu parti sözcüsü Ömer Çelik cevapladı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında enflasyonun seyrine ve gelişmelere bakılarak asgari ücretin yeniden değerlendirilebileceğini söylemesi milyonlarca çalışan ve işverenin ilgisini hükümetten gelecek açıklamlara yöneltti. Erdoğan,“Önümüzdeki temmuz ayında enflasyon rakamlarına şartlara bakarak gerekirse çalışanlarımızın durumlarını yeniden değerlendireceğiz” açıklaması yaptı. 

4 BİN 250 LİRALIK ASGARİ ÜCRETE YENİDEN ZAM MI GELİYOR?

Hükümet piyasadaki fiyat artışlarını ve enflasyon dengelerini yakından izliyor. Piyasada ise fiyatlar gün gün hatta saat saat değişiyor. BİM, ŞOK, A101 ve diğer zincir marketlerin çalışanları sürekli mağazalardaki ürünlerin fiyat etiketlerini güncellemekle mesailerini dolduruyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön