30 / 04 / 2024

Asgari ücrete ikinci zam ne zaman yapılacak?

Asgari ücrete ikinci zam ne zaman yapılacak?

Asgari ücrete ikinci zam konusu gündemi meşgul eden konular arasında yer alıyor. Milyonlarca çalışan asgari ücrete yapılacak olan ikinci zammın ne zaman kesinlik kazanacağını araştırıyor. İşte asgari ücrete dair detaylar!



Asgari ücrete ikinci zam ne zaman yapılacak? çalışanların şu sıralarda en sık sorduğu sorular arasında bulunuyor. Özel ve kamu sektöründe asgari ücret ile çalışanlar yapılacak olan ikinci zam hakkında detaylı bir araştırma içine girdiler. Peki asgari ücrete ikinci zam kapıda mı, asgari ücrete zam ne zaman yapılacak?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrette ikinci zam üzerinde çalışıldığını iletti. TGRT Haber’e konuşan Başkanvekili Numan Kurtuluş konu ile ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı.

ASGARİ ÜCRETE İKİNCİ ZAM İÇİN TARİH VERİLDİ Mİ?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ekonomi gündemine dair açıklamalar yaptı. TGRT Haber'e konuşan Kurtulmuş, döviz kurlarındaki hareketliliğin giderileceğini belirterek, bir süredir gündemi meşgul eden asgari ücrete ikinci zam konusunda da merak edilen soruları yanıtladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön