11 / 05 / 2024

AK Parti'den asgari ücrete ikinci zam açıklaması!

AK Parti'den asgari ücrete ikinci zam açıklaması!

Milyonlarca çalışan ve işvereni ilgilendiren asgari ücrete zam tartışmasıyla ilgili AK Parti'den dikkat çeken iki açıklama geldi. "2022 Haziran ayında asgari ücrete zam mı gelecek?" sorusunu parti sözcüsü Ömer Çelik cevapladı.



ÖMER ÇELİK'TEN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Asgari ücrete yeniden zam mı gelecek?" sorusuna cevap verdi. Bir gazetecinin, asgari ücretin yıl ortasında güncellenmesine ilişkin bir gündemin olup olmadığını sorması üzerine Çelik, "Bu, ilgili bakanlığın yapacağı bir açıklama. Bu konular MYK'de her zaman gündemimizdedir. Çalışmalar olduğunda ve olgunlaştığında bunları biz ve ilgili bakanlık açıklar. Herkes emin olsun ki hem çalışan kesimlerin hem emeklilerimizin hayat koşullarıyla ilgili her seferinde değerlendirme yapıyoruz." şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön