04 / 05 / 2024

Aksaray, Hamidiye'deki kentsel dönüşümle canlanacak!

Aksaray, Hamidiye'deki kentsel dönüşümle canlanacak!

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Ayhan Erel; " Efor kavşağı alt geçidi ile Hamidiye mahallesi kentsel dönüşüm projelerini bu hizmet kervanına katması Aksaray'ı daha güzel ve yaşanır hale getirecektir. " dedi.



MHP Aksaray İl Başkanı Av. Ayhan Erel Aksaray'daki kent sorunlarının çözümleri ile ilgili konuştu.


"Bizlerde bu şehirde yaşayan fertler olarak şehrimize kazandırılan her türlü güzelliği kıskanmadan beğeni ile takip ediyoruz. Bu bağlamda sayın Belediye Başkanımıza ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. 


Bu güzel projelere başlanmış iken Sayın Belediye Başkanının projelerinde yer alan efor kavşağı alt geçidi ile Hamidiye mahallesi kentsel dönüşüm projelerini bu hizmet kervanına katması Aksaray'ı daha güzel ve yaşanır hale getirecektir. Akşam ve sabah saatlerinde özellikle efor kavşağındaki trafik yoğunluğu çekilmez hale gelmektedir. Yine Hamidiye mahallesi akşam saatlerinde girilmez bir hal almaktadır. 


Eski terminal projesiyle birlikte Efor kavşağına bir an önce alt geçit yapılması, siloların kaldırılması, eski terminal yerine yapılacak otoparkın ve siloların bulunduğu alana yapılacak otoparkın yer altına iki kat şeklinde yapılması park sorununa da kısmen çözüm olacaktır. Biz MHP olarak yapılacak her güzel işin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz" dedi. 


Aksaray Posta



Geri Dön