16 / 05 / 2024

Aksigorta'dan 5 yılda 100 okula afet köşesi!

Aksigorta'dan 5 yılda 100 okula afet köşesi!

Aksigorta ve AKUT 'Hayata Devam Türkiye' sosyal sorumluluk projesi kapsamında afet öncesi, sırası ve sonrası yapılması gerekenlerin anlatıldığı özel afet panoların ilkini Dr. Tevfik Sağlam İlköğretim Okulu'na bağışladı



Aksigorta ve AKUT 'Hayata Devam Türkiye' sosyal sorumluluk projesi kapsamında afet öncesi, sırası ve sonrası yapılması gerekenlerin anlatıldığı özel afet panoların ilkini Dr. Tevfik Sağlam İlköğretim Okulu'na bağışladı. Örnek teşkil eden bu panonun, 5 yıl sürecek proje kapsamında, 50 ilde, 1000 okula bağışlanılması hedefleniyor. Özel afet eğitim panoların ilki, 23 Aralık günü Dr. Tevfik Sağlam İlköğretim Okulu'na Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ve Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'nın katılımı ile bağışlandı. Projenin ilk etabında 10 il, 50 ilçede 1 milyon kişi eğitildi.
Sabah

Basında yer alan diğer haberler:

 

1000 okula özel ˜afet köşesi"

Aksigorta ve AKUT, œHayata Devam Türkiye sosyal sorumluluk projesi kapsamında afet öncesi, sırası ve sonrası yapılması gerekenlerin anlatıldığı özel afet panolarının  ilkini, Dr. Tevfik Sağlam İlköğretim Okulu"na Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki veProf. Dr. Ahmet Mete Işıkara"nın katılımı ile bağışladı.  Örnek teşkil eden bu panonun 5 yıl sürecek proje kapsamında 50 ilde, 1000 okula bağışlanması hedefleniyor.
Milliyet

 50 ilde 1.000 okula afet köşesi    

Aksigorta ve AKUT 'Hayata Devam Türkiye' sosyal sorumluluk projesi kapsamında afet öncesi, sırası ve sonrası yapılması gerekenlerin anlatıldığı özel afet panoları hazırladı.

İlki Dr. Tevfik Sağlam İlköğretim Okulu'na bağışlanan panolar, 5 yıl içinde 50 ildeki 1.000 okula hibe edilecek. Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, '2010'un Mayıs ayında başlattığımız sosyal sorumluluk projesinin ilk etabında 10 il, 50 ilçe dolaştık.' dedi.
Zaman


 

 


Geri Dön