28 / 04 / 2024

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Zeytinburnu Ambarlar

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire tipleri ile 1+1'den 4+1 çatı dublekse kadar seçenekler sunuluyor. Proje İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde hayata geçiriliyor...



Toplam 1.850 konuta yer verilen Akzirve Ambarlar Konutları için ön talep süreci başladı.  Akzirve Gayrimenkul  imzası taşıyan projenin Tabanlıoğlu Mimarlık'a ait. 


İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde yükselecek olan Akzirve Ambarlar Evleri NAKO arazisi üzerine inşa edilecek. Akzirve Zeytinburnu projesine bu yılın Kasım ayında başlanacak. 


Konut, ofis ve ticari alanlardan meydana gelen Akzirve Zeytinburnu projesinde yüzde 85 konut olarak planlandı. Akzirve Zeytinburnu projesinde teslimler 2020 yılında yapılacak.


Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dubleks olarak tasarlanıyor. Akzirve Zeytinburnu Evleri için satışlar yakın zamanda başlayacak.


Akzirve Ambarlar Konutları ortak alanlarında, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark gibi imkanlar da olacak. 


Tel: 444 33 58 

Web:  http://www.akzirve.com/tr/projedetay/zeytinburnu-ambarlar-projesi

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön