02 / 05 / 2024

Alaca MYO'nun inşaatı bu yıl sonunda bitecek!

Alaca MYO'nun inşaatı bu yıl sonunda bitecek!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha ' 0 Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversite Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alaca MYO inşaatını inceledi...



Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha ' 0 Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversite Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte inşaatı devam eden Alaca MYO Kampüsünde incelemelerde bulundular. 


Yapımı hızla devam eden Alaca MYO inşaatı hakkında firma yetkililerinden bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Alkan, çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılanan bu kampus ile birlikte üniversitenin daha da güçleneceğini belirtti. 


Öğretim elemanları ve öğrencilerin daha kaliteli ve konforlu koşullarda eğitim faaliyetlerine devam edebilmeleri adına modern, çağdaş ve teknolojik bir yerleşke oluşturma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Alaca MYO Kampüsü'nün Sinpaş GYO tarafından çok kısa bir sürede tamamlanıp hizmete gireceğini ve kısa sürede tamamlanacak olmasının da mutluluk verici olduğunu sözlerine ekledi. 


Sinpaş GYO tarafından yapımı devam eden Alaca MYO Kampüsü'nün idari yönetim ve derslik binasından oluşan ve toplam 7.600 m.2 kapalı alana sahip 1. etap inşaatının yüzde 80'i tamamlandı ve 2014 yılsonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor. Haber Servisi 


Çorum Tek Yıldız Gazetesi


Geri Dön