22 / 05 / 2024

Alaca MYO inşaat

Alaca MYO inşaat

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’i ziyaret ederek, inşaatı biten ve teslim alınan Alaca MYO ile ilgili görüşmede bulundu.

Alaca MYO'nun inşaatı bu yıl sonunda bitecek!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha ' 0 Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversite Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alaca MYO inşaatını inceledi...

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Alaca Rulman İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Alaca Rulman İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Ümit Alaca tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'nın 114 inşaat şirketinden 2.1 milyar TL'lik alacağı var!

Ziraat Bankası'nın hesaplarında incemeler yapan Sayıştay, bankanın 114 inşaat şirketinden toplam 2.1 milyar TL'lik kredi alacağı bulunduğunu ortaya koydu.

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

AKM inşaatında yaralanan işçiden suç duyurusu!

Atatürk Kültür Merkezi inşaatında gece vardiyasında beton kalıpçısı olarak çalışan 32 yaşındaki Mehmet Alaca, beton sepette bulunduğu sırada kule vinç halatının kopması sonucu 32 metreden demirlerin üzerine düştü. 

İnşaat sektörü hükümetin alacağı tedbirleri bekliyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan "Hazır Beton Endeksi" 2019 Mayıs Raporu'nu açıkladı. 

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Alaca KYK öğrenci yurdunda inşaat başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Alaca’ya yaptırılacak olan öğrenci yurdunun inşaatı başladı..

İdealist GYO Şile projesinde inşaat başlıyor!

Konutların, ticaret alanlarının ve turizm alanının yer alacağı İdealist GYO Şile projesinde inşaat başlıyor. Proje için Emlak Konut tarafından İdealist GYO'ya yer teslimi yapıldı.

Türk inşaat şirketleri Katar'da 20 milyar dolarlık iş alacak!

Türk inşaat şirketleri gözünü Expo Turkey By Qatar Fuarı'na çevirdi. Medyacity Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, 2022’ye kadar Türk şirketlerinin Katar’da alacağı taahhüt işinin 15-20 milyar dolara ulaşacağını söyledi.

İnşaat sektörü referanduma odaklandı!

Bir inşaat şirketinin ortaklarından Caner Tan, referandumdan hangi sonuç çıkarsa çıksın, gayrimenkul sektörünün rahat bir nefes alacağını ve bekleyen talebin yeniden harekete geçeceğini söyledi.

Alaca MYO inşaat Haberi

Alaca MYO inşaat

Rektör Alkan, üniversitenin Çorum’da ve ilçelerde çok sayıda inşaat yaptığını, yenilerinin de hızla yapılmaya devam ettiğinin belirterek, alt yapı anlamında henüz yolun başında olan üniversiteye iş adamlarının verdiği ve vereceği bu tür büyük desteklerin büyük önem arz ettiğini söyledi.


Alkan, yaklaşık 8.000m2lik Alaca MYO binasının yapımından dolayı başta Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’e  desteklerden dolayı teşekkür etti.


Yalnızca iki yıl önce eğitime başlayan Alaca MYO’nun bugün itibari ile 3 programında 175 öğrenci olduğunu ve bu yıl da Alaca MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına 3 öğretim elemanı alındığını belirten Rektör Alkan, bu programa bu sene alınacak öğrencilerle birlikte Alaca MYO’nun öğrenci sayısının 250’ye ulaşacağını söyledi.


İnşaatı biten Alaca MYO binası sayesinde çok uzun bir...