17 / 05 / 2024

Alaca MYO açılış

Alaca MYO açılış

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha ' 0 Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversite Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alaca MYO inşaatını inceledi...

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Bosna Alaca Cami bugün açılıyor!

Bosna iç savaşında Sırp askerler tarafından büyük tahribata uğrayan Bosna Alaca Cami'si bugün açılıyor. Savaş sırasında temellerine kadar yıkılan cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle yeniden ibadete kazandırıldı.

Bosna Hersek'teki Alaca Cami yarın ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğünün desteğiyle yeniden inşa edilen Alaca Cami düzenlenecek törenle yarın ibadete açılıyor. 

Adana Buharkent MYO açıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Buharkent Meslek Yüksek Okulu’nun (MYO) açılışını gerçekleştirdi.

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO açıldı!

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) törenle açıldı. AÜ Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun açılış törenine birçok kişi katıldı.

Ankara Hayvanat Bahçesi'nin açılışı sonbahara kaldı!

26 Ağustos 2013 tarihinden beri kapalı olan Ankara Hayvanat Bahçesi'nin açılış tarihi sonbahara ertelendi. Hastalanan hayvanların tedavi edileceği bir hastanenin de yer alacağı Ankara Hayvanat Bahçesi'nde Peyzaj çalışmaları tamamlandı.

BAÜ Uygulama Kreş ve Anaokulu’nun açılışı gerçekleşti!

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri MYO bünyesinde faaliyete geçen Uygulama Kreş ve Anaokulu’nun açılışı yapıldı. Mahmut Doğru; “2-3 yıl önce buraya gelen öğretim elemanlarımız tarafından kreş ihtiyacı dile getirilmeye başlandı." dedi.

Alaca MYO'nun inşaatı bu yıl sonunda bitecek!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha ' 0 Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversite Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alaca MYO inşaatını inceledi...

Sakarya Park bugün saat 19.00’da açılıyor!

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, bugün saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sevilen sanatçı Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Park'ın yarın açılışı yapılacak!

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Koçhisar 1. kısım içme suyu isale hattının açılışı yapıldı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çorum’un Alaca ilçesine yaptırılan ilin en büyük sulama projesi olan Koçhisar Barajı sulama projesinin temeli atılırken, Koçhisar 1. kısım içme suyu isale hattının da açılışı yapıldı.

Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatı yıl sonunda tamamlanacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca MYO kampüs inşaatının yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatının yıl sonu tamamlanacağı belirtildi.

Akdeniz Bölge'sinin en büyük spor mağazası Decathlon bugün açılıyor!

50 farklı sporun yer alacağı ve 7000'den fazla ürünün sergileneceği Decathlon, Adana Optimum AVM'de açılıyor. Decathlon'un İstanbul, İzmir, Ankara ve Samsun'dan sonra Türkiye'deki 6.mağazası olacak...

Alaca MYO açılış Haberi

Alaca MYO açılış

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha ' 0 Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversite Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte inşaatı devam eden Alaca MYO Kampüsünde incelemelerde bulundular. 


Yapımı hızla devam eden Alaca MYO inşaatı hakkında firma yetkililerinden bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Alkan, çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılanan bu kampus ile birlikte üniversitenin daha da güçleneceğini belirtti. 


Öğretim elemanları ve öğrencilerin daha kaliteli ve konforlu koşullarda eğitim faaliyetlerine devam edebilmeleri adına modern, çağdaş ve teknolojik bir yerleşke oluşturma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Alaca MYO Kampüsü'nün Sinpaş GYO tarafından çok kısa bir sürede tamamlanıp hizmete gireceğini ve kısa sürede tamamlanacak olmasının da mutluluk verici...