30 / 04 / 2024

Alaeddin Babaoğlu kimdir?

Alaeddin Babaoğlu kimdir?

Amplio Emlak Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Alaeddin Babaoğlu kimdir? Alaeddin Babaoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Amplio Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu...



Alaeddin Babaoğlu kimdir?

Alaeddin Babaoğlu, Amplio Emlak Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı’dır. 


Alaeddin Babaoğlu, Almanya, Heidelberg'deki Otelcilik Fakültesi'nden , "Otel Endüstrisi Ekonomisti" olarak mezun olmuştur.


Ampilo'nun Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Alaeddin Babaoğlu, uluslararası konuk ağırlama ve eğlence endüstrisinde 25 yılı aşkın bir profesyonel deneyime sahiptir. 


Amplio'ya katılmadan önce LTI International Hotels'in Kıdemli As Başkanlığını ve Mövenpick Hotels & Resort'un Geliştirme As Başkanlığını yapmıştır. Avrupa, Afrika, Ortadoğu, Asya ve Amerika kıtalarında otel ve resort geliştirme işine odaklanmıştır. 


Ayrıca uluslararası ortak girişimlerde yönetici, yönetim kurulu üyesi ve kurucu ortak sıfatıyla çok sayıda pozisyonda görev almıştır. 


Şu anda Amplio yatırım portföyünün stratejik vizyonunu ve yapısal gelişimini yönetmekte ve liderlik yapmaktadır.Net yönler ve odaklar etkin operasyonlar için yeterli yapının olmasını sağlamaktadır.En yüksek kurumsal yönetişim standartlarını sergilemekte ve endüstri lideri olma arayışındadır.




Alaeddin Babaoğlu: İşini doğru yapan için bir balon yok!
Alaeddin Babaoğlu: Türkiye'nin gayrimenkul sektöründe önü açık!



Geri Dön