29 / 04 / 2024

Alanya Another World'de son etap daireler satışta!

Alanya Another World'de son etap daireler satışta!

Another World projesinde, son etap daireler de satışa sunuldu. Yatırım amacıyla düşünüldüğünde kısa vadede kazanç getiren proje, yaşam için kullanıldığında özellikle çocuklu ailelerin tüm ihtiyacını karşılayan, güvenli bir ortam sunuyor.



Geçtiğimiz yıl tamamlan ve yaşamın başladığı Another World projesinde, son etap daireler de satışa sunuldu. Yatırım amacıyla düşünüldüğünde kısa vadede kazanç getiren proje, yaşam için kullanıldığında özellikle çocuklu ailelerin tüm ihtiyacını karşılayan, güvenli bir ortam sunuyor.


Farklı büyüklükteki dairelerin kullanışlı yapısı,  ortak yaşam alanlarındaki 5 yıldızlı otel konforuyla dikkat çeken Another World, ilk dairelerini sahiplerine teslim ettikten sonra, son etabı da tamamlayarak satışa sundu. Alanya’nın en prestijli projesinde, yaz – kış yaşanabilecek bir tatil köyü konforu isteyenlerin ilk tercihi olan Another World’de,  gerçekten bambaşka bir dünya ile karşılaşacaksınız.


Sosyal tesislerinde, hamam, spa, restaurant, alışveriş merkezi, squash ve spor salonu, açık – kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, aquapark, açıkhava sineması, çocuklar için kreş gibi yaşam kalitesini yükselten yaşam alanları ile ezberleri bozan bir konut projesi  Another World.


Anahtar teslim;  1+1 için 230 bin ve 2+1 için 289 bin Türk Lirasından başlayan fiyatları ile satışa sunulan Another World’de,  size uygun bir yaşama adım atabilirsiniz.








Bu haber Yerel Haber Gazetesi'nde şöyle yer aldı:




Alanya’nın Yükselen Değeri, En Prestijli Projesi Olan Another World’de 230 Bin Tl’den Başlayan Fiyatlarla 5 Yıldızlı Otel Konforu


17.000 metre kare alana kurulu, Alanya’nın en prestijli projesi olan Another World’de 230 bin liradan başlayan evler, geleceğe yatırım yaparken mutlu bir hayat yaşamak isteyenler tarafından da tercih ediliyor.   Evlerin kullanışlı yapısı, 1+1’den dublekse kadar 6 farklı daire seçeneği ve en önemlisi 5 yıldızlı otel konforundaki aktivite alanları, SPA ve restaurantları ile Another World; Alanya’da gerçekten bambaşka bir dünya yarattı.   Yaz – kış yaşanabilecek, yatırım amacı ile alınıp kiraya verilebilecek, her aile modeli için uygun Another World daireleri, özellikle çocuklar için tam bir cennet. Kreş, hamam, spa, restaurant, alışveriş merkezi, squash ve spor salonu, açık – kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, aquapark, açıkhava sineması gibi yaşam kalitesini yükselten yaşam alanları ile sağlıklı ve mutlu bir hayatAnother World’de başlıyor. Anahtar teslim;  1+1 için 230 bin ve 2+1 için 289 bin Türk Lirasından başlayan fiyatları ile satışa sunulan Another World’de,  size uygun bir yaşama adım atabilirsiniz





Geri Dön