21 / 05 / 2024

Alanya'da Gold City sitesinde 295 bin TL'ye icradan!

Alanya'da Gold City sitesinde 295 bin TL'ye icradan!

Alanya 1. İcra ve İflas Müdürlüğü, Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki Kargıcak Beldesinde yer alan, Gold City sitesindeki daireyi 295 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 6 Eylül 2011 Salı günü saat 14:45-14:50 arasında Alanya Adalet Sarayı Mezat Salonu'nda yap



Verilen ilan şu şekilde;

T.C. ALANYA İCRA VE İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ DOSYA NO: 2011/3628 Esas

GAYRİMENKULUN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen ipotekli gayrimenkulun cinsi, kıymeti, adedi, evsafı: Antalya- Alanya- Kargıcak Beldesi 322 Ada, 6 parselde kayıtlı 23921 m2 alanlı arsa vasıflı taşınmazda B-Blok 3. Katta 6/5355 arsa paylı 22 nolu mesken olup, borçlu adına tam hisse kayıtlıdır. Tapu kaydı üzerinde Denizbank A.Ş. lehine ipotek şerhi bulunmaktadır. Satışa konu parsel üzerinde Bod+16kat+çatı katlı (+) şeklinde bina bulunup her bir kolu ayrı blok ( B, C, D, E Blok) isimlidir. Otel binasının her bir normal katında 10 ad. X4 kol= 40 adet mesken bulunmaktadır. Ayrıca parsel içinde dubleks villalar bulunmaktadır. Ana bina ( 6=35 ad+C=75ad+D=134 ad+E=134 ad) olmak üzere toplam 478 meskenden ( dubleksler dahil) oluşmakta olup, bina dışı akrilik boyalı, beton teras çatılı, panaromik asansörlü, kapalı ve açık olimpik yüzme havuzlu, hamam, sauna, Türk hamamlı, buhar odalı, fitness center, vitamin bar, alışveriş marketleri, şarap evi, kuzine, restaurant, sinema, şelale bar, sigara ve nargile odası, hobi odası, mini kulüp, plaj bar, mini golf vb. bölümler bulunmaktadır. Bloklar birleşim yerinde galeri boşluğu bulunup lobi, asansörler vb. ortak kullanım alanı ile birleşmektedir. Otel ve villalardan oluşan site " GOLD CİTY" genel isimlidir. Otel 5 yıldız özelliklerine sahip olup söz konusu meskende bu özelliklerden faydalanmaktadır. Ana bina güney-doğu kolu (B) Blok isimlidir. Söz konusu 22 numaralı mesken B-Blok 3. Katında yer alıp kuzey-doğu yönde tek cephelidir. Balkon ve pencerelerden otel girişi, dağ-doğa manzarası mevcuttur. Mesken giriş kapısı ahşaptır. B-Blok koridorundan sağ yan 1. Sırada E-301 numaralı mesken olup kapısı üzerinde 301 numara mevcuttur. Meskende salon+mutfak birleşik ve 1 adet wc-banyo ile 2 adet yatak odası ve 1 adet balkon bulunmaktadır. Taban mermer kaplama, duvarlar alçı kartonpiyerli, saten boyalı, mutfakta takım eşya (buzdolabı-fırın-ocak-aspiratör vb.) bulunup apart daire özelliğindedir. iç kapılar ahşap pres mobilya kapıdır. Dış doğrama alüminyum doğrama- ısıcamlıdır. Otel koridorundan meskene giriş salondan yapılıp salon ucunda balkon bulunmaktadır. Salon giriş sağında mutfak nişi ve banyo, salon sağ ve solunda l'er adet yatak odası bulunmaktadır. Banyoda jakuzili, mobilyalı lavabo, ankastre klozet bulunup, duvar seramik, tavan pvc lambri kaplamalıdır. Mesken toplam 65 m2 civarında kapalı kullanım alanlıdır. Bağımsız bölüm sitenin tüm sosyal tesislerinden faydalanabilmektedir. Güvenlik-temizlik vb. hizmetler site ile birliktedir. Ayrıca siteye yıllık aidat (1360 Euro) ödenmekte ise de; bağımsız bölümün maliki tarafından kullanılmadığı sürelerde otel olarak site yönetimi tarafından kiraya verilerek mülk sahibine kira geliri getirmektedir.

Bina tahminen 6-7 yıllık yıpranmalıdır. Parselde elektrik, su, PTT, alt yapı, belediye hizmetleri, ulaşım vs. mevcuttur. Meskende gürültü ve hava kirliliği yoktur. Mesken arsa payı ve faydalandığı diğer özellikleri ile birlikte toplam 295.000,00 TL değer taşır. Satış Saati: 14:45-14:50

1- l.Satış 06/09/2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Alanya Adalet Sarayı Mezat

Salonunda suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60' nı ve satış masraflarını

geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak

suretiyle 16/09/2011 günü aynı yer ve saatlerde ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu

miktar elde edilememişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında

gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın

tahmin edilen kıymetinin % 40'nı bulması ve satış isteyenin satış masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle

fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, taşınmaz için tahmin edilen kıymetin % 20' si nispetinde 59.000,00 TL nakit veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. İhale pulu, tapu harcının 1/2'si, teslim masrafı ve güncel KDV alıcıya aittir. Birikmiş vergiler, tellaliye harcı ve tapu harcının 1/2'si satış bedelinden ödenir.

3- ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4- ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatım kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2011/3628 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları işbu satış ilanı, tapuda adresi bulunmayan ve tebligat yapılamayan ilgililere ilanön tebligat yerine kaim olacağı ilan olunur. (

(ic.İf.K.126)

(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dâhildir.

Yönetmelik Örnek No: 27

B: 47311

İlanı incelemek için tıklayın!


Geri Dön