29 / 04 / 2024

Alarko GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı!

Alarko GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal tabloları hakkında sınırlı denetim raporunu yayınlamıştır. işte Alarko GYO finansal rapor dosyası...



Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi finansal durum tablosu, aynı tarihte sona eren altı aylık özet kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosu, özet özkaynak değişim tablosu ve özet nakit akış tablosunu yayınladı.



Alarko GYO Açıklama:


ARA DÖNEM ÖZET FİNANSAL TABLOLAR HAKKINDA

SINIRLI DENETİM RAPORU



Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi 

Yönetim Kurulu'na;


Giriş


Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin (Şirket) ekte yer alan 30 Haziran 2015 tarihli özet finansal durum tablosu, aynı tarihte sona eren altı aylık özet kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosu, özet özkaynak değişim tablosu ve özet nakit akış tablosu ile diğer açıklayıcı dipnotlarının ("ara dönem özet finansal bilgiler") sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. 


Finansal Tablolarla İlgili Olarak İşletme Yönetiminin Sorumluluğu


Şirket yönetiminin sorumluluğu, söz konusu ara dönem özet finansal tablolarının Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) tarafından yürürlüğe konulmuş olan Türkiye Muhasebe Standartları / Türkiye Finansal Raporlama Standartları ile bunlara ilişkin ek ve yorumlara (TMS/TFRS)'ye uygun olarak hazırlanması ve dürüst bir şekilde sunumudur. Bizim sorumluluğumuz bu ara dönem finansal tabloların sınırlı denetimine ilişkin ulaşılan sonucun açıklanmasıdır.


Sınırlı Bağımsız Denetimin Kapsamı


Yaptığımız sınırlı bağımsız denetim, Sınırlı Bağımsız Denetim Standardı (SBDS) 2410, Ara Dönem Finansal Bilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Bağımsız Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Bağımsız Denetimi'ne uygun olarak yürütülmüştür. Ara dönem özet finansal bilgilere ilişkin sınırlı denetim, başta finans ve muhasebe konularından sorumlu kişiler olmak üzere ilgili kişilerin sorgulanması ve analitik prosedürler ile diğer sınırlı denetim prosedürlerinin uygulanmasından oluşur. Ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetiminin kapsamı, Bağımsız Denetim Standartlarına uygun olarak yapılan ve amacı finansal tablolar hakkında bir görüş bildirmek olan bağımsız denetimin kapsamına kıyasla önemli ölçüde dardır. Sonuç olarak ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vakıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. Bu sebeple, bir bağımsız denetim görüşü bildirmemekteyiz.


Sonuç


Sınırlı denetimimiz sonucunda, ekteki ara dönem özet finansal tablolarının, KGK'ca yürürlüğe konulmuş olan TMS/TFRS çerçevesinde tüm önemli yönleriyle uygun hazırlanmadığı konusunda herhangi bir hususa rastlanılmamıştır.


Dosya için tıklayınız tıklayın




Geri Dön