06 / 05 / 2024

Alarko GYO Açıklama

Alarko GYO Açıklama

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda portföyünde yer alan Büyükçekmece'deki 12 adet villadan 2 tanesini sattığını duyurdu.

Alarko GYO 6 aylık ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 01.01.2015 ve 30.06.2015 ara dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı. İşte Alarko GYO faaliyet raporu...

Alarko GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal tabloları hakkında sınırlı denetim raporunu yayınlamıştır. işte Alarko GYO finansal rapor dosyası...

Alarko GYO, Riskin Erken Saptanması Komitesi'ni kurdu!

Alarko GYO, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyelerini belirlediğini açıkladı

Alarko GYO'dan esas sözleşme değişikliği açıklaması!

Alarko GYO, esas sözleşme değişikliklerine ilişkin kronoloji açıklaması yaptı

Alarko GYO, esas sözleşmesinde madde değişikliğine gitti!

Alarko GYO, esas sözleşmesinde madde değişikliği gerçekleştirildiğini açıkladı

Alarko GYO, 3 milyon TL kazanç payı dağıtacak!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş., nakit olarak dağıtılacak toplam brüt kar payının 3 milyon 89 bin 547 TL olduğunu açıkladı

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Alarko GYO Alarko-DİM İş Merkezi'ndeki 4 bağımsız bölümü 39.6 milyon TL'ye sattı!

Alarko GYO tarafından, Alarko-DİM İş Merkezi'nin 1-2-3-4 no.lu bağımsız bölümleri 39 milyon 640 bin Türk Lirası+KDV bedelle Sürgü Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye satıldı. 

Alarko GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Alarko GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren hesap döneminde 122 milyon 22 bin 298 TL'lik net satış hasılatı elde etti. Şirketin net dönem karı ise 1 milyar 261 milyon 477 bin 309 TL olarak açıklandı. 

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 40'ını resmen satın aldı!

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 40 hissesinin 6 milyon dolara satın alımının tamamlandığını açıkladı. Söz konusu hissenin satın alma işlemi Rusya Federasyonu Moskova Ticaret Sicili'nde tescillendi.

Alarko GYO, Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Alarko GYO'nun 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalanmasına oy çokluğu ile karar verildi.

Alarko GYO'dan şirket değerlemesi açıklaması!

Alarko GYO'nun Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi Nexia Pacioli Consulting LLC tarafından yapıldı.

Alarko GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Alarko GYO, Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince, 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi. 

Alarko GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Alarko GYO tarafından 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalamaya ve Genel Kurulunun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verildi.

Alarko GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Alarko GYO'nun portföyünde mevcut bulunan her bir varlık için "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Alarko GYO 2020 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Alarko GYO'nun 2020 Hesap Dönemi Bağımsız Denetimini yapmak üzere, Denetimden Sorumlu Komitemizin önerileri doğrultusunda Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalasına Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verildi.

Alarko GYO Açıklama Haberi

Alarko GYO Açıklama

Alarko GYO Açıklama:


Portföyümüzde yer alan; İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Eskice Mahallesinde 106 ada, 18 parselde kayıtlı olan stoktaki 12 adet villadan 2 tanesi KDV dahil toplam 4.090.878 TL' ye...