29 / 04 / 2024

Edip GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Edip GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı.



Edip GYO 1 ocak 2015 ve 30 haziran 2015 ara dönem finansal bilgileri raporunu yayınladı.


Edip GYO Açıklama:


ARA DÖNEM KONSOLİDE FİNANSAL BİLGİLERE İLİŞKİN SINIRLI DENETİM RAPORU



Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu' na;


Giriş


Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ("Şirket") ve Bağlı Ortaklığının (hepsi birlikte "Grup" olarak anılacaktır) ekte yer alan 30 Haziran 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren altı aylık ara döneme ait konsolide kar veya zarar tablosu, konsolide diğer kapsamlı gelir tablosu, konsolide özkaynak değişim tablosu, konsolide nakit akış tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özetinin ve diğer açıklayıcı dipnotlarının sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket yönetimi, söz konusu ara dönem finansal bilgilerin Türkiye Muhasebe Standartlarına uygun olarak hazırlanmasından ve gerçeğe uygun bir biçimde sunumundan sorumludur. Sorumluluğumuz, yaptığımız sınırlı denetime dayanarak söz konusu ara dönem finansal bilgilere ilişkin bir sonuç bildirmektir. 


Sınırlı Denetimin Kapsamı


Yaptığımız sınırlı denetim, Sınırlı Bağımsız Denetim Standardı (SBDS) 2410 "Ara Dönem Finansal Bilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Bağımsız Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Bağımsız Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüştür. Ara dönem finansal bilgilere ilişkin sınırlı denetim, başta finans ve muhasebe konularından sorumlu kişiler olmak üzere ilgili kişilerin sorgulanması ve analitik prosedürler ile diğer sınırlı denetim prosedürlerinin uygulanmasından oluşur. Ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetiminin kapsamı; Bağımsız Denetim Standartlarına uygun olarak yapılan ve amacı finansal tablolar hakkında bir görüş bildirmek olan bağımsız denetimin kapsamına kıyasla önemli ölçüde dardır. Sonuç olarak ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara v kıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. Bu sebeple, bir bağımsız denetim görüşü bildirmemekteyiz.



Sonuç


Sınırlı denetimimize göre ilişikteki ara dönem finansal bilgilerin, Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2015 tarihi itibariyle konsolide finansal durumunun, finansal performansının ve altı aylık ara döneme ilişkin konsolide finansal performansını ve konsolide nakit akışlarının Türkiye Muhasebe Standartlarına uygun olarak, doğru ve gerçeğe uygun bir görünümünü sağlamadığı kanaatine varmamıza sebep olacak herhangi bir husus dikkatimizi çekmemiştir.


GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM HİZMETLERİ A.Ş.

An Independent Member of BAKER TILLY INTERNATIONAL


Dr. Hakkı DEDE

Sorumlu Ortak Başdenetçi


İstanbul, 14 Ağustos 2015



dosya için tıklayınız. tıklayın


Geri Dön