17 / 05 / 2024

Edip GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri

Edip GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı.

Edip GYO 2023'ün ilk 9 ayında 217 milyon 184 bin 469 TL hasılat elde etti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin söz konusu dönemde toplam hasılatı 217 milyon 184 bin 469 TL oldu.

Pera GYO, 6. Vakıf Han'ı devretti!

Pera GYO, 6. Vakıf Han'a ilişkin kira sözleşmesini 18 Ağustos 2021 tarihi itibariyle tüm hak ve borçları ile Ermet İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye devretti. 

Emlak Konut GYO 6 projedeki 17 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, 6 projede yer alan 12 konut ve 5 ticari üniteyi satıyor. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihleri 19 ve 20 Mayıs olarak belirlendi.

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip GYO'nun Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

Emlak Konut GYO 6 projedeki 14 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 6 projede yer alan 9 konut ve 5 ticari üniteyi e-ihale usulü ile satışa çıkardı. 

Halk Varlık Kiralama, Emlak Konut GYO 6.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama tarafından 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu  kira sertifikasının 6.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Özak GYO 6.2 milyon TL'lik kira ve 6.6 milyon TL'lik satış sözleşmesi imzaladı!

Özak GYO Bulvar 216, 34 Portall Plaza ve İş İstanbul'da 2019 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam 6 milyon 289 bin 308 TL ve 5 bin 520 euro tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı ve Hayat Tepe projesinde ise 6 milyon 644 bin 724 TL +KDV tutarında satış işlemini gerçekleştirdi.

Mistral GYO 6.9 milyon TL satış işlemi gerçekleştirdi!

Mistral GYO'nun satım işlemlerinin toplamı 6 milyon 921 bin 296 TL, kiralama işlemleri ise toplam 7 milyon 765 bin 525 TL olacak şekilde gerçekleşti.

Reysaş GYO 6 gayrimenkulünün 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli, İzmir ve Bolu'da yer alan toplam 6 adet gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Edip GYO 2018'in 9 ayına ait faaliyet raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılının 9 aylık dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal tablosunu yayınladı...

Edip Gayrimenkul 6 aylık faaliyet raporu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda sorumluluk beyanını, finansal raporunu ve faaliyet raporunu yayınladı...

Servet GYO 6 aylık faaliyet raporu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 6 aylık faaliyet raporu yayınladı. Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

 Yeşil GYO 6 aylık faaliyet raporu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 6 aylık faaliyet raporu yayınladı.  Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

Edip GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri Haberi

Edip GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri

Edip GYO 1 ocak 2015 ve 30 haziran 2015 ara dönem finansal bilgileri raporunu yayınladı.


Edip GYO Açıklama:


ARA DÖNEM KONSOLİDE FİNANSAL BİLGİLERE İLİŞKİN SINIRLI DENETİM RAPORU



Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu' na;


Giriş


Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ("Şirket") ve Bağlı Ortaklığının (hepsi birlikte "Grup" olarak anılacaktır) ekte yer alan 30 Haziran 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren altı aylık ara döneme ait konsolide kar veya zarar tablosu, konsolide diğer kapsamlı gelir tablosu, konsolide özkaynak değişim tablosu, konsolide nakit akış tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özetinin ve diğer açıklayıcı dipnotlarının sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket yönetimi, söz konusu ara dönem finansal bilgilerin Türkiye Muhasebe Standartlarına uygun olarak hazırlanmasından ve gerçeğe uygun...