04 / 05 / 2024

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany



Albaraka dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

ALBARAKA 50 TL İADE KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya kırtasiye, ofis malzemeleri, kitap, dergi, gazete toptan satış, kitapçı, ilk ve orta dereceli okullar, kırtasiye dükkanları, kolej, akademi, üniversiteler, uzaktan eğitim okulları, iş ve sekreterlik okulları, meslek ve ticaret okullarında geçerli sayılıyor.

Kampanya bahçe malzemeleri ile fidan dükkanları ve sınıflandırılmamış eğitim hizmetleri sektörlerinde geçerli değildir.

World Classic, Eflatun, Trend ve Özel Bankacılık, World Gold ve World Platinum kredi kartları kampanya kapsamına alınırken, Debit kartlar ve business kartlar kampanyaya dahil edilmedi.

Kampanyaya katılım kampanya şartlarını sağlayan harcamanın gerçekleştirilmesi sonrası otomatik olarak alınacak olup müşterinin kampanyaya katılması için SMS ve benzeri yollarla talepte bulunmasına gerek yoktur.

Kampanya kart bazında olup, bu kampanya kapsamında bir kart için en fazla 50 lira iade kazanılabilir.

Müşterinin kampanya kapsamında iade kazanabilmesi için tek seferde gerçekleştirdiği harcama tutarı minimum 300 lira olmalıdır.

İade kampanya dönemi içerisinde kampanya şartlarını sağlayan harcamanın gerçekleştirildiği açık ve kullanılabilir statüdeki bireysel kredi kartına yapılacaktır.

Kampanya 09.10.2022 tarihine kadar geçerli sayılacak. Banka kampanya şartlarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkını saklı tutmaktadır.

Kampanya kapsamında kullanılmayan iade tutarı 31.12.2022 tarihinde müşterilerden geri alınacaktır.

Albaraka dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Öte yandan Trend Kredi Kartın ile 27 Temmuz-31 Ekim tarihleri arasında BinBin uygulaması üzerinden gerçekleştireceğininiz her harcamanın yüzde 50’si iade kampanyası da bulunuyor. Kampanyanın detayları için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz

Albaraka'da gençlere özel kampanya! Harcamaların yüzde 50’si iade! 

Asgari ücrette son dakika! Bakan Bilgin canlı yayında açıkladı! 1 Ocak 2023’te asgari ücret ne kadar olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön