30 / 04 / 2024

Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Yüksel, Yusuf A S A Alshaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da kuruldu.



Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Yüksel, Yusuf A S A Alshaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket turistik amaçlı olsun veya olmasın, her türlü taşınır ve taşınmaz malları yerli ve yabancı uyruklu üçüncü kişilere satabilir, kiralayabilir, yerli ve yabancı uyruklu üçüncü kişilerin gayrimenkullerinin kiralanmasında ve alım satım işlerinde aracılık yapabilir veya bunları vekalet akdine dayalı olarak bizzat kiralayabilir, alabilir ya da satabilir. 2-Şirket kat karşılığı inşaat yapımı arazi ve arsaları kiralayabilir, kiraya verebilir, konut işyeri gibi her türlü bina ile eski eser niteliğindeki veya yıpranmış binaları satın alabilir. 3-Şirket yurtiçi ve yurtdışındaki her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerini bağımsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek takdir edebilir.  4-Gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı haklara ilişkin danışmanlık hizmetleri verebilir. 5-Her türlü taşınır ve taşınmaz malları Türkiye içinde ve dışında yerli ve yabancı uyruklu kişilere pazarlayabilir, alım satım ve gayrimenkul değerlemesi işlerinde üçüncü kişilere bilgi edinme olanakları sağlayabilir, ihale, açık artırma baz değer analizlerini yapabilir. Şirket bu amaç ve konusunu gerçekleştirmek için; Gerekli araç ve nakil vasıtaları alabilir, satabilir, kiralayabilir, her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerden yürürlükteki hukuka uygun olarak kredi alabilir yabancı sermaye ile yurt içinde ve yurt dışında işbirliği yapabilir. 



Geri Dön