17 / 05 / 2024

Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Yüksel, Yusuf A S A Alshaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da kuruldu.

Shahzad Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahzad Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'daa 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehwisgh Shahzad ve Shahzad Jabbar Memon ortaklığında kuruldu.

Mrblues Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrblues Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Moetaz B Albızem ve Rım Al Bezem ortaklığında kuruldu.

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nour Albıtar tarafından kuruldu.

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

Fakas Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fakas Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Samer Fakas Albıd tarafından kuruldu.

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azar Mansurov tarafından kuruldu.

A2z Realestate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A2z Realestate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te Elchın Ganbarov, Elvıra Ganbarova ve Inna Makhına ortaklığında kuruldu.

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.

Brick Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Brick Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Maltepe'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Trıodor Holding B.V. tarafından kuruldu.

Diplomat Realestate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Diplomat Realestate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sıavashı ve Mona Mahdıan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Özcan, Enfal Güzel ve Mehmet Salih Şenel ortaklığında kuruldu.

Uluslararası Kraliyet Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Uluslararası Kraliyet Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile A. Basheer M. Ablourawı, M. Abdulhady Mansour Mohamed ve S. Mahfouth Ahmet M. Albısharı tarafından kuruldu.

Deraya Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deraya Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi Imad Sabrı Albıtar ve K. A. A. Rahman Al- Salhı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Yüksel, Yusuf A S A Alshaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Albıdaa Realestate Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket turistik amaçlı olsun veya olmasın, her türlü taşınır ve taşınmaz malları yerli ve yabancı uyruklu üçüncü kişilere satabilir, kiralayabilir, yerli ve yabancı uyruklu üçüncü kişilerin gayrimenkullerinin kiralanmasında ve alım satım işlerinde aracılık yapabilir veya bunları vekalet akdine dayalı olarak bizzat kiralayabilir, alabilir ya da satabilir. 2-Şirket kat karşılığı inşaat yapımı arazi ve arsaları kiralayabilir, kiraya verebilir, konut işyeri gibi her türlü bina ile eski eser niteliğindeki veya yıpranmış binaları satın alabilir. 3-Şirket yurtiçi ve yurtdışındaki her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve...