28 / 04 / 2024

ALÇIDER Yaratıcı Alçı Tasarımı yarışması sonuçlandı!

ALÇIDER Yaratıcı Alçı Tasarımı yarışması sonuçlandı!

Türkiye Alçı Üreticileri Derneği (ALÇIDER) tarafından Facebook üzerinden düzenlenen Yaratıcı Alçı Tasarımı yarışması sonuçlandı. Yarışmanın birincisi olan Kübra Erkoç Apple Macbook kazanarak en büyük ödülün sahibi oldu



Yarışmada ikinci olan İlker Ünlü Apple iPad 2, üçüncü olan Burak Black ise Apple iPhone 4 kazandı. Türkiye Alçı Üreticileri Derneği ALÇIDER tarafından düzenlenen Yaratıcı Alçı Tasarımı yarışmasında kazananlar açıklandı. Yarışma tamamen Facebookta oylanarak yapıldı. Toplam  5410 kişi katılımıyla gerçekleşen yarışma yoğun katılım sebebiyle iki aşamada düzenlendi. Birinci etapta Facebookta en çok oyu alan 50 başvuru jüri tarafından değerlendirilerek, ilk üç yarışmacı seçildi.

Yarışmada birinci olan Kübra Erkoç Apple Macbook kazanarak büyük ödülün sahibi oldu. Yarışmada ikinci olan İlker Ünlü Apple iPad 2, üçüncü olan Burak Black ise Apple iPhone 4 kazandı.

İkinci etapta, ödül kazananlar dışında kalan 47 eser tekrar Facebook kullanıcılarının oylarına sunuldu. Bu ikinci aşamada en çok oyu alan kişi Leyla Akkuş  Alçıder Özel Ödülü olan Apple iPod Nano kazandı.


Geri Dön