27 / 04 / 2024

Alfa Romeo Tonale'ye 72 bin TL zam! İşte Alfa Romeo Tonale 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale'ye 72 bin TL zam! İşte Alfa Romeo Tonale 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale'nin yeni fiyat listesi yayımlandı. Yeni yılla birlikte modelin 72 bin TL civarında zamlandığı görüldü.  İşte Alfa Romeo Tonale 4 Ocak 2023 fiyat listesi...



2023 yılının gelmesiyle birlikte otomobil fiyatlarında nasıl bir değişiklik olacağı merak ediliyordu. Markalar yavaş yavaş 2023 Ocak ayına ait fiyat listelerini yayımlamaya başladı. Alfa Romeo da yeni fiyatlarını müşterileriyle paylaştı. Markanın  Tonale modelinin fiyatına 72 bin TL civarında zam yapıldığı görüldü. İşte Alfa Romeo Tonale güncel fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale, V ön ızgarası, full LED adaptif matrix 3+3 farları, çevirmeli telefon konseptini andıran 20 inç teledial alaşım jantları ve arka stop lambalarıyla oldukça beğeni toplayan bir dış görüntüye sahip. Ayrıca sürücü odaklı  bir iç tasarımı bulunan Alfa Romeo Tonale, ambiyans aydınlatması ile ilk görüşte bir Alfa Romeo olduğunu gözler önüne seriyor. 12.3 inç dijital ekranı bulunan Tonale, aktif olan güvenlik uyarılarını, şarj bilgilerini ve navigasyonu göz hizanızda konumlandırarak huzurlu ve konforlu bir sürüş sunuyor. 

Alfa Romeo Tonale, Misano mavi, Alfa kırmızısı, Vezüv gri, Alfa siyahı, Montreal yeşil ve Alfa beyazı olmak üzere 6 farklı renk seçeneğiyle müşterilerin karşısına çıkıyor. 18, 19 ve 20 jant seçeneği olan Tonale, hayrete düşüren teknolojik özellikleriyle de kullanıcılardan tam not almayı başarıyor.

Alfa Romeo Tonale, NFT blok zinciri sertifikasyonuna sahip ilk otomobil olmasıyla da alıcıların tercih sebebi oluyor. Bu özellik sayesinde otomobilin ömrü ile ilgili gizli ve hatasız bir kayıt geçmişi oluşturmak için araç verilerini kayıt altında tutuyor. Bu kayıt geçmişi sayesinde Alfa Romeo Tonale'ye uygun bakımlar yapılması sağlanıyor.

Peki Alfa Romeo Tonale fiyatları ne kadar oldu? İşte 4 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön