30 / 04 / 2024

Algün Royal'de çalışmalar tam gaz! Ön talep topluyor! Yeni proje!

Algün Royal'de çalışmalar tam gaz! Ön talep topluyor! Yeni proje!

Algün Royal projesi için düğmeye basıldı. 22.158 metrekare alan üzerine kurulan Algün ROYAL'de Dublex ve Triplex villaları, teraslı daireleri ve cadde üzeri konumuyla ticari üniteleri yer alacak. İşte detaylar...



Algün Royal de çalışmalar tam gaz! Ön talep topluyor! Yeni proje!

ALGÜN ROYAL PROJESİNİN DETAYLARI

Algün Royal Peojesi, Triplex ve dublex seçenekli 77 adet villadan oluşan proje Düzce'nin en prestijli lüks projelerinden biri olmaya hazırlanıyor. 

Söz konusu proje 22.158 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Site içerisinde 77 adet daire bulunuyor. Bu dairelerin geniş bahçeli dubleks ve tripleks villaları, teraslı daire seçenekleri de bulunuyor. Bununla birlikte cadde üzeri konumu itibariyle ticari üniteler de projede yer alıyor. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 219 metrekare olmaktadır. 3+1 dairelerin büyüklüğü brüt 208 metrekare olmaktadır. 4+1 villaların büyüklüğü brüt 227 metrekaredir. Ayrıca 4+2 villaların büyüklüğü brüt 276 metrekareden oluşmaktadır.

Algün Royal de çalışmalar tam gaz! Ön talep topluyor! Yeni proje!

ALGÜN ROYAL PROJESİ SOSYAL ALANLAR

Algün Royal karmaşadan uzak, keyifli bir yaşam arzulayan vatandaşları ve aileleri bekliyor. 

Algün Royal olacak. İçinden çıkmak istemeyeceğiniz ve dahil olmanın gizli keyfini çıkaracağınız sosyal bir hayat sunmayı hedefliyor.

Algün Royal projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu projes, Kapalı Otopark, Açık Otopark, Açık Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Çocuk oyun alanları, Kafe, Bilardo, Peyzaj Alanı, Bisiklet ve Yürüyüş Yolları, Bahçe, Hobi Odası yer alıyor. 

ALGÜN ROYAL PROJESİ FİYAT 

Satışları başlayan Aygün Royal Projesi 'nde kişiye özel avantajlı fırsatlar sunuluyor. 2+1 için projenin başlangıç fiyatı 19 Ağustos 2022 tarihi itibariyle 1 milyon 700 bin TL oldu.

Söz konusu proje 11 Ağustos 2022 tarihinde başladı. Projenin teslim tarihinin ise 2023 olacağı belirtildi.

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!


Geri Dön