02 / 05 / 2024

Alhamdou Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhamdou Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhamdou Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Alhamdou tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül 'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Receppaşa Caddesi 'nde kuruldu.



Alhamdou Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Alhamdou tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Receppaşa Caddesi'nde kuruldu.


Alhamdou Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.   Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  c.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. h.Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. ı.Aracılık yapmamak kaydı ile her türlü tahvil ve gelir ortaklığı senedi satın almak, bunlara karşılık göstermek ve satmak.  i.Şirketin amaç ve konusu ile ilgili olarak iç ve dış piyasalarda istikrazları akdetmek, lisans teknik yardım, imtiyaz, patent, haklarını almak, satmak, ve bu konularda her türlü anlaşmaları imzalamak. j.      Şirket konusu ile ilgili yurtiçi ve yurt dışında açılacak ihalelere katılmak, taahhütlerde bulunmak ve bu taahhütleri yerine getirmek.  k. Şirket konusu ile ilgili devlet tarafından özelleştirme kapsamına alınan kuruluşlar için her türlü ihaleye girmek, teklif vermek, teminatları yatırmak, geri almak.  l.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.  m. Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere Yönetim  Kurulunun teklifi ve Genel Kurulun vereceği karar  ile girebilir.  n.Şirket konusu ile ilgili yurtiçi ve yurt dışında satılmak üzere hediyelik cam eşya üretimi yapabilir.Bu eşyaların satımı ile ilgili ithalat ve ihracat yapabilir. o. Şirket üretmiş olduğu bu eşyalar ile ilgili hammadde ithalatı yapabilir


Alhamdou Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Receppaşa Caddesi, 14/3 


Geri Dön