29 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu: Petek Ertüre isteseydi çocuk yapardık!

Ali Ağaoğlu: Petek Ertüre isteseydi çocuk yapardık!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Milliyet gazetesinden Songül Hatırasu'ya verdiği röportajda özel hayatına dair ilginç açıklamalar da yaptı. Ağaoğlu, 1,5 aydır ayrı olduğu Petek Ertüre ile ilgili olarak "Petek isteseydi çocuk yapardık" dedi...



 

İşte, Milliyet gazetesinde Songül Hatırasu'nun röportajında Ali Ağaoğlu'nun Petek Ertüre ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunduğu o bölüm:

"PETEK İSTESEYDİ ÇOCUK YAPARDIK"

Petek Ertüreyle ayrıldınız mı

1.5 aydır ayrıyız. Ara verdik.

Kaç kez ayrıldınız Barışma ihtimali var mı

Üçüncü oldu. Bu kez zor görünüyor. Tabii uzun süreli bir ilişki, o sevgi bir anda bitmez. Ama maalesef ilişkiler sadece sevgi üzerine kurulmuyor. Başka şeyler de katmak lazım ilişkilere, biz onu katamadık.

Aramalar tacize ulaştı

Neydi sorun, bir başkası mı

Hayır tabii ki. Petek benim çok saygı duyduğum bir insandı. Hl da öyle. Petek bilir onunla  birlikteyken kadınlar inanılmaz ararlardı, telefonlarım susmazdı. Şimdi ayrılığımız duyuldu, aramalar taciz derecesine ulaştı. Arayanları bir bilseniz.

Ama öyle gecelik ilişkiler yaşayan biri olmadım hiç.

Petek Hanım çocuk istiyor muydu

Petek çok kaliteli, doğru bir kızdı. Derin bir ilişkimiz vardı açıkçası. İstese severek çocuk yapardık. Ama bir türlü ilişkimizi oturtamadık. Sorun benim aşırı çalışmamdı. Ben işkolik bir adamım, hafta sonu da çalışırım. Günde 18 saat çalışan bir adamım. Petek de haklı olarak onunla daha çok vakit geçirmemi istiyordu.

İşin başında olmam gerekiyor. İşimi severek yapıyorum, bu yüzden de 365 gün tatildeymişim gibi yaşıyorum. Beni sevenin böyle kabul etmesi lazım, gelsin benimle birlikte ofiste otursun."

Songül Hatırasu / MİLLİYET

 


Geri Dön