29 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu Şamdan dergisi için 1 günlüğüne işçi oldu!

Ali Ağaoğlu Şamdan dergisi için 1 günlüğüne işçi oldu!

Şamdan dergisi, '9. yıl özel koleksiyon sayısı' için; Ahu Aysal, Ali Ağaoğlu, Ayşe Kucuroğlu, Kerem Görsev ve Yalçın Ayaydın'ı fotoğrafladı. Ortaya çıkan bu birbirinden renkli kareler; büyük beğeni kazandı.




Kendi mesleklerinde zirveye çıkmış ünlü isimler, sektörlerinin daha alt kademelerinde çalışsalardı ortaya nasıl bir görüntü çıkardı? İşte bu soruya yanıt arayan Şamdan dergisi, '9. yıl özel koleksiyon sayısı' için; Ahu Aysal, Ali Ağaoğlu, Ayşe Kucuroğlu, Kerem Görsev ve Yalçın Ayaydın'ı fotoğrafladı. Ortaya çıkan bu birbirinden renkli kareler; büyük beğeni kazandı.


AĞA MEYDAN OKUDU

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Şamdan için Maslak 1453 projesinin inşaatında amelelik yaptı. İnşaat ustalarıyla bir örnek giyinen başarılı işadamı, "10 amelenin yaptığı işi tek başıma yaparım" diyerek her zamanki iddiasını ortaya koydu.


KAPTAN KÖŞKÜNDE BİR İŞKADINI

Les Ottomans'ın sahibi Ahu Aysal, kaptan köşküne oturup Boğaz'a açıldı. Amatör Denizci Belgesi olan Aysal, "Birçok ülke gezdim ama Boğaz gibi özel bir yer yok" dedi.


BULAŞIĞA SOYUNDU

Bebek'teki Happily Ever After'in sahibi Ayşe Kucuroğlu, bulaşık elpenlerini takıp mekanın mutfağına girdi. Kucuroğlu, "Ev işleri arasında en sevdiğim iş bulaşık yıkamaktır" dedi.


PATRON MAKİNE BAŞINDA

Ayaydın-Miroglio Gruop Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, atölyeye girdi. İşadamı, dikiş makinesine oturup bu pozu verdi.


ÇİÇEK PASAJI'NDA BİR USTA

Caz müziğin usta ismi Kerem Görsev, bu kez piyano değil akordeon çaldı. Görsev; Çiçek Pasajı'nda ilginç bir deneyim yaşadı.


Takvim



Geri Dön