14 / 05 / 2024

İBB muhtarları dinleyerek mahallelerin sorunlarını çözüyor!

İBB muhtarları dinleyerek mahallelerin sorunlarını çözüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Muhtarlarımızı Dinliyoruz Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantılarının 13’üncüsü Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen “Muhtarlarımızı Dinliyoruz Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantısı için Zeytinburnu muhtarlarıyla, İBB Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde biraraya gelindi. Toplantı kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Şehir Planlama Müdürlüğü, Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü, İSPARK, İSKİ ve İETT yetkilileri de yer aldı.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Muhtarlar Hizmet Birimi”, Zeytinburnu muhtarlarının her türlü soru, sorun, öneri ve beklentilerini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş adına dinleyerek çözüm sürecini takip etmeye başladı. Toplantıda ayrıca, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün İstanbul genelinde mahallelerde yapacağı nezaket ziyaretlerinin muhtarlarla ortaklaşa yapılabilecek saha çalışmaları hakkında bilgi verilirken, karşılıklı istişarede bulunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü,  diğer ilçelerde de vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek ve sorunlarını yerinde çözebilmek için “Muhtarlarımızı Dinliyoruz Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantılarına devam edecek.
İBB

Geri Dön