29 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir'in altyapı sorunu çözüldü!

Manisa Alaşehir'in altyapı sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde uzun yıllardır yaşanan altyapı sorunlarını çözüyor. MASKİ ekipleri Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’nde 25 yıllık eski içme suyu hattını yeniledi.




MASKİ Genel Müdürlüğü, 95 Mahalle Projesi kapsamında ilçelerin sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Yapılan özverili çalışmalar sonrasında Hacıaliler’in 25 yıllık eski içme suyu hattı yepyeni oldu. MASKİ’nin çalışmaları sayesinde vatandaşlar daha sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştu. Yapılan çalışmalar uzun yıllardır hizmet alamayan mahallelinin yüzünü güldürdü. MASKİ Hacıaliler’e yaklaşık 6 bin metre içme suyu hattı döşendi. 12 bin 500 metre uzunluğunda sıfırdan kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları da devam ediyor.

“Uzun yıllar mahallemizde altyapı sorunu yaşanmayacak”

Hacıaliler Mahalle Muhtarı Özer Demir, MASKİ’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Demir, “25 yıl önce yapılmış eski bir hattan su kullanıyorduk. Suyumuzda sık sık kesiliyordu. Hat döşeme çalışmaları MASKİ ekipleri tarafından tamamlandı. Uzun yıllar sağlıklı su içeceğiz. Uzun yıllar mahallemizde bir altyapı sorunu yaşanmayacak” dedi. Mahallelerinde başlayan kanalizasyon hattı çalışmaları hakkında da bilgi veren Muhtar Özer Demir, çalışmaların başlamasından dolayı hem Büyükşehir Belediyesine hem de MASKİ’ye teşekkür etti. Demir, “Mahallemizde kanalizasyon hattı yoktu. MASKİ ekipleri tarafından çalışmalar başladı. Mahallemizde her taraf sinek oluyordu. Mahalleli olarak bu durumdan çok rahatsızdık. Şimdi kanalizasyon çalışmasının da başlamış olmasından dolayı mahalleli çok memnun. Büyükşehir Belediyesine ve MASKİ’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön