28 / 04 / 2024

Ali Katırcı: Bafra Devlet Hastanesi bölgenin en güçlü hastanesi!

Ali Katırcı: Bafra Devlet Hastanesi bölgenin en güçlü hastanesi!

Bafra Kaymakamı Katırcı, Bafra Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Kemal Öztürk ve idarecilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Katırcı, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Bafra Devlet Hastanesi'nin bölgenin en güçlü hastanesi olduğunu söyledi..




Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen yeni Bafra Devlet Hastanesi'nin bölgenin en güçlü hastanesi olduğunu söyledi.


Katırcı, beraberinde kaymakamlık personeli ile Bafra Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Kemal Öztürk ve idarecilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlk olarak Kaymakam Katırcı ve heyetini hastane polikliniklerini ve odalarını dolaştıran Dr. Öztürk, açıklamalarda bulundu. Dr. Öztürk, şöyle dedi:


"Bafra Devlet Hastanesi, 30 Aralık tarihi itibari ile yeni yerinde hizmete başlamıştır. 2010 yılında inşaatına başlanan hastanemiz hizmete girdi ve 250 yataklı olup, 100 tane çift yataklı odamız, 50 tane tek yataklı odamız var. Bunların 13 tanesi süit, 37 tanesi tek kişilik, toplamda ise 250 servisler, 40 yoğun bakım olmak üzere hastanemiz 290 yataklıdır. Altyapısı ile beraber bölgenin en güçlü hastanesi ve en çok tercih edilen hastanesidir. Günlük poliklinik sayımız eski binamızda 4 bin'di. Bu sayının bayağı artacağını düşünüyorum. Eski hastanemizde bina konusunda sıkıntımız vardı ama yeni hastanemiz çağın gerektiren bütün altyapılarına sahiptir. Merkezi havalandırma, merkezi soğutma, otomatik yangın söndürme sistemleri, odalarda televizyon, buzdolabı, tuvaleti, banyosu içinde, otel konseptinde bir bina. Bafra’ya yakışan bina oldu. Biz de Bafra’nın çocuğu olarak, yöneticisi olarak mutluyuz. İnsanlarımız daha güzel odalarda daha güzel yerlerde tedavi olacak. Tabi Allah kimseyi hasta etmesin ama hasta olursalar da daha güzel şartlarda tedavi görecekler. Doktorlarımız da bu bölgenin en çok tercih edilen, elit doktorlardır. Samsun’un batı bölgesinin, buradan Sinop’a kadar batı kesiminin en gelişmiş hastanesi olduk. Tüm Bafra halkına hayırlı uğurlu olsun.” Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise hastane yöneticisi ve idarecilerine hem hayırlı olsun dileklerinde bulundu, hem de çalışmalarında başarılar diledi.


Bafra Haber Gazetesi


Geri Dön