14 / 05 / 2024

samsun bafra devlet hastanesi nerede

samsun bafra devlet hastanesi nerede

Bafra Kaymakamı Katırcı, Bafra Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Kemal Öztürk ve idarecilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Katırcı, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Bafra Devlet Hastanesi'nin bölgenin en güçlü hastanesi olduğunu söyledi..

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Samsun'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satışı yapılıyor! Bu fırsat kaçmaz!

Samsun Bafra Milli Emlak Müdürlüğü tarafından toplam 6 mahallede 15 adet taşınmaz satışa sunuldu. İşte satışa çıkarılan arsalara ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Samsun Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Samsun Bafra'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi tarafından darbedilen kişi yaşamını yitirdi.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

samsun bafra devlet hastanesi nerede Haberi

samsun bafra devlet hastanesi nerede


Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen yeni Bafra Devlet Hastanesi'nin bölgenin en güçlü hastanesi olduğunu söyledi.


Katırcı, beraberinde kaymakamlık personeli ile Bafra Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Kemal Öztürk ve idarecilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlk olarak Kaymakam Katırcı ve heyetini hastane polikliniklerini ve odalarını dolaştıran Dr. Öztürk, açıklamalarda bulundu. Dr. Öztürk, şöyle dedi:


"Bafra Devlet Hastanesi, 30 Aralık tarihi itibari ile yeni yerinde hizmete başlamıştır. 2010 yılında inşaatına başlanan hastanemiz hizmete girdi ve 250 yataklı olup, 100 tane çift yataklı odamız, 50 tane tek yataklı odamız var. Bunların 13 tanesi süit, 37 tanesi tek kişilik, toplamda ise 250 servisler, 40 yoğun bakım olmak üzere hastanemiz 290 yataklıdır. Altyapısı ile beraber bölgenin en güçlü hastanesi ve en çok tercih edilen...