29 / 04 / 2024

Aliağa Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aliağa Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aliağa Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.



Aliağa Belediyesi Şubat ayı olağan meclisi Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde toplandı. Aliağa Belediyesi'nde yer alan habere göre, Meclis salonunda yapılan toplantının gündeminde başkanlıktan gelen önergeler, komisyondan gelen raporlar ile başkanlıktan gelen bir adet gündem dışı önerge yer aldı. Meclis üyelerinin oylamasına sunulan 29 madde tek tek oylamaya sunuldu.

8 Ocak 2019 tarihli meclis tutanaklarının okunup oylanması ile başlayan meclis toplantısında ilk olarak başkanlıktan gelen önergeler meclis üyelerinin görüşüne sunuldu.

BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELER VE KOMİSYONDAN GELEN RAPORLAR OYLANDI

Toplantıda başkanlıktan gelen önergeler kapsamında; 1-2-3-4-5-6-7-9-11 ve 12.maddeler oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. 8.madde oy birliği ile kabul edilirken 10.madde DE oy çokluğu ile kabul edildi. Komisyondan gelen 16 raporun tamamının komisyonlardan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Şubat ayı olağan meclisi bir sonraki meclis toplantısının 5 Mart 2019 Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesi ile birlikte sona erdi.


Geri Dön