29 / 04 / 2024

Alibeyköy 5. Levent ev fiyatları!

Alibeyköy 5. Levent ev fiyatları!

Firma: Torunlar GYO

Proje: 5. Levent

Satış süreci devam eden Alibeyköy 5. Levent ev fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje Levent ve Maslak'a 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen  5. Levent  Alibeyköy'de dairelerin büyüklükleri 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Proje KİPTAŞ ve  Torunlar GYO  imzası ile yükseliyor.


Torunlar 5. Levent 'te 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler mevcut. İstanbul Alibeyköy'de inşa edilen projede konutların yanı sıra; Levent Çarşı, eğitim alanı, 2 adet cami, 50 dönümlük koru ve 2 adet okul bulunuyor. 


Alibeyköy 5. Levent ev fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle, 516 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


KİPTAŞ 5. Levent Konutları lokasyon olarak 5. Levent Alibeyköy Konutları Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Levent ve Maslak'a 7 kilometre mesefede yer alıyor. 


5. Levent Alibeyköy Evleri SPA merkezi, doğal tarım alanı,festival meydanı, amfi tiyatro, yansıma havuzları, açık hava sineması, gölet, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


Alibeyköy 5. Levent ev fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 4 bin 64 tane konuttan oluşuyor. 


5. Levent Alibeyköy adres: Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Güzeltepe (Mevkii) TEM Alibeyköy Kavşağı, Eyüp/İstanbul


Torunlar 5. Levent iletişim

Tel:  0212 600 14 00 

Web: www.5levent.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön