30 / 04 / 2024

Alinur Aktaş: İnşaat sektöründeki gelişmeler ülkemizi de olumlu etkiliyor!

Alinur Aktaş: İnşaat sektöründeki gelişmeler ülkemizi de olumlu etkiliyor!

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret ederek, üçüncü döneminde başarılar dilediler. Alinur Aktaş İnşaat sektörünün hızlı olması, ülkemizi de olumlu etkiliyor dedi...





İnegöl Müteahhitler Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret ederek, üçüncü döneminde başarılar dilediler. Ziyarette konuşan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, "Üçüncü döneminizde sizlere başarılar dileriz. Bizim sektörümüz belediye ile ilgili. Müteahhitler demeği olarak ayda bir sizle istişarede bulunarak, inşaat sektörü konusunda bilgi alışverişinde bulunmak istiyoruz. Sıkıntılar çözülmeye başladı ama diğer yerlerde de sıkıntılarımız var. Bu konuda sizden destek bekliyoruz" dedi. 


PERSONEL İLAVESİ OLACAK 


Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Yerel seçimin üzerinde 80 gün geçti. Eşimiz, dostumuz, farklı STK'lar bizleri ziyaret ederek, başarılar diliyorlar. Teşekkür ediyoruz. İnegöl büyüyor, gelişiyor. İnşaat sektörü önemli bir sektör. İnşaat sektörünün hızlı olması, ülkemizi de olumlu etkiliyor. İnegölümüz de bu konuda her geçen gün daha güzel mimari projeler ortaya çıkıyor. Müteahhitlerimiz bu oluşuma önemli bir aracılık ediyor. Değişime dönüşüme daha iyi ayak uydurabilmek için çalışıyoruz. Şu an personelle alakalı eksiğimiz olduğunu biliyoruz. Yeni ilaveler olacak. İnşallah yeni dönem de çok daha seri, kaliteli iş yapabilmek adına gayret içinde olacağız. İyi niyetle işleri çözmeye çalışıyoruz" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Fahrettin Baykan, Başkan Alinur Aktaş'a bir de çiçek takdim etti. 


Bursa Kent 


Geri Dön