12 / 05 / 2024

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYESİ OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekstil Meclisi Başkan Vekilliği pozisyonunda çalışmalar yapan Alişan Arıkan, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevinde de bulundu.

PEK ÇOK ALANDA GÖREV YAPTI

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) delegeliği görevinde de yerine getiren Türk iş insanı Arıkan, 1998 - 2009 yılları arasında İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri Yönetim Kurulu Üyeliği, TİM Meclis Üyeliği, Pamuklu Tekstil Sanayicileri Birliği Başkanlığı ve bunun yanı sıra, Türkiye Tekstil İthalatçıları Birliği Başkan Vekilliği görevlerinde çalışmalarına başarı ile devam etti.

 Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

AVUKATLIK GÖREVİNE DEVAM EDİYOR

Halen Kahramanmaraş Barosu'na kayıtlı avukat olan ve aynı zamanda Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Alişan Arıkan, evli ve üç çocuk babasıdır.

ARSAN TEKSTİL HAKKINDA

 Kahramanmaş’ta Ömer Faruk Arıkan tarafından 1984 senesinde kurulan ve 1987 senesinde ise ilk iplik işletmesi ile üretim faaliyetine adım atan Arsan Tekstil, uzun seneler boyunca sektörde en büyük kapasiteye sahip işletmelerden birisi olarak faaliyetini sürdürüyor. İstanbul Sanayi Odası tarafından her sene gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük 500 firması sıralamasında seneler boyu yer aldı. Arsan Tekstil, tekstil sektöründe yatay ve dikey entegrasyonunu tamamlayarak Hazır Giyim sektörüne hammadde sağlayan ve yurt dışında önemli markalara kumaş satan bir üretici konumuna geldi.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Gül Ayşe Çolak yurt dışında nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Erman Kendibaşına hangi alanda dünya şampiyonu oldu? Hangi görevlerde bulundu?


Geri Dön