01 / 07 / 2024

Alışılmışın dışında bir deneyim sunan Skoda Kamiq’e tam 110 bin TL zam geldi!

Alışılmışın dışında bir deneyim sunan Skoda Kamiq’e tam 110 bin TL zam geldi!

Sağlamlığı, yol tutuşu, teknolojisi ve tasarımıyla adından sıkça söz ettiren Skoda, Kamiq modeline tamı tamına 110 bin TL zam yaptı. Zam haberini alan kişiler Skoda Kamiq’in yeni fiyatını araştırmaya başladı.



Özellikle Türkiye’de çok sevilen otomobil üreticilerinden Skoda, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin fiyatlarını güncellediğini duyurdu. Bu kapsamda, Kamiq modeline de tam 110 bin TL zam yaptığını açıkladı. Skoda Kamiq sahibi olmak isteyenler, aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

ALIŞILMIŞA MEYDAN OKU, TRENDLERİ YARAT

Takip eden mi yoksa trendleri belirleyerek takip edilen olmayı mı seçersiniz? Bu otomobil için bunun cevabı tereddütsüz ikincisi. Zira kompakt boyutlara sahip bir kent SUV’u olması, gücünden ve ayrıntılara gösterdiği hassasiyetten ödün vermemesini sağlıyor. Çift parçalı ön aydınlatma grubu, dizaynında kullanılan keskin çizgiler ve yaşamı kolay hale getiren üstün teknolojiler KAMIQ’in alışılmışa nasıl meydan okuduğunu her detayda hissettiriyor.

Alışılmışın dışında bir deneyim sunan Skoda Kamiq’e tam 110 bin TL zam geldi!

FAZLASIYLA EKSİKSİZ

Ne istediğinizi biliyorsunuz fakat aradığınız araç bugüne kadar karşınıza çıkmadı mı? Bu otomobil, ne istediğini çok iyi bilen ve yaşama tutkuyla bağlı olan kişiler için ayırt edici dizaynı, kompakt boyutları, en yeni teknolojileri ve üstün verimli motorları bir araya getirerek hayal ettiğiniz otomobil arayışlarınıza son vermek için cesur ve iddialı.

Peki, Skoda Kamiq'in teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön