09 / 05 / 2024

Alışveriş yapmayı sevdiren bankadan müthiş kampanya! Peşin fiyatına taksit için yapmanız gereken!

Alışveriş yapmayı sevdiren bankadan müthiş kampanya! Peşin fiyatına taksit için yapmanız gereken!

Banka müşterilerine sunduğu kredi kampanyalarına mart ayında bir yenisini daha ekledi. Banka, müşterilerine özel peşin fiyatına taksit kampanyası ile fark yaratıyor. 



Banka, resmi internet sitesi üzerinden müşterilerine sunduğu kart kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Bankanın yeni kampanyası, nakit ihtiyacı duyulan bu dönemde müşterilerinin alışverişlerini hızlandırmayı hedefliyor. Peşin fiyatına taksit kampanyası sayesinde müşteriler, alışverişlerini taksitle ödeyebilecekler. Banka, kampanya ile ilgili detayları resmi internet sitesinde paylaştı.

Alışveriş yapmayı sevdiren bankadan müthiş kampanya! Peşin fiyatına taksit için yapmanız gereken!

TEB, peşin fiyatına taksit kampanyası

TEB bankası, müşterilerine sunduğu kart kampanyaları kapsamında Defacto mağazalarından yapılacak alışverişler için bir fırsat daha sunuyor. ''Defacto’da Peşin Fiyatına 6 Taksit!'' adıyla sunulan kampanya kapsamında, TEB Bireysel Kredi Kartı sahipleri 1-31 Mart tarihleri arasında yapacakları 2 taksitli alışverişlerinde ücretsiz olarak 4 taksit daha yapabilecekler. Kampanyanın son katılım tarihi 31 Mart olarak belirlendi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin taksitli harcamalarını Garanti POS'ları üzerinden yapmaları gerekiyor. Kampanya yalnızca Defacto mağazalarından yapılacak 2 taksitli harcamalarda geçerli olacak ve faydalanılabilecek taksit sayısı 6 olarak belirlendi. Müşteri bazında geçerli olan kampanya ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacak, ek kartlar kampanyaya dahil edilmeyecektir. Ödül puan kullanımları ve peşin ödemeli harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecek, bonus özellikli tüm TEB bireysel kredi kartları kampanyaya dahil edilecek ve yalnızca yurt içinde yapılan işlemler kampanyaya dahil edilecektir.

TEB bankası, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinde paylaşarak müşterilerine artı taksit fırsatından yararlanma imkânı sunuyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön