20 / 05 / 2024

Alışveriş yapmayı sevdiren bankadan müthiş kampanya! Peşin fiyatına taksit için yapmanız gereken!

Alışveriş yapmayı sevdiren bankadan müthiş kampanya! Peşin fiyatına taksit için yapmanız gereken!

Banka müşterilerine sunduğu kredi kampanyalarına mart ayında bir yenisini daha ekledi. Banka, müşterilerine özel peşin fiyatına taksit kampanyası ile fark yaratıyor. 



Alışveriş yapmayı sevdiren bankadan müthiş kampanya! Peşin fiyatına taksit için yapmanız gereken!

TEB Defacto'da peşin fiyatına 6 taksit!

TEB Bireysel Kredi Kartı sahipleri için Defacto mağazalarında kaçırılmayacak bir fırsat var! 1-31 Mart tarihleri arasında yapacakları 2 taksitli alışverişlerinde ücretsiz +4 taksit imkanından yararlanabilirsiniz. Kampanya, sadece Garanti Post'larından yapılan harcamaları kapsamaktadır ve yalnızca Defacto mağazalarında geçerlidir. Taksit sayısı 6 olarak belirlenmiştir ve kampanya müşteri bazında uygulanmaktadır. Ek kartlar kampanyaya dahil değildir, peşin ödemeler ve ödül puan kullanımları da kampanya kapsamında değildir. 

Bonus özel tüm TEB bireysel kredi kartları kampanyaya dahildir, ancak sade kartlar, banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya dahil değillerdir. Kampanya, yalnızca Türkiye'deki mağazalarda yapılan işlemleri kapsamaktadır ve iade ve iptaller de dikkate alınacaktır.  Daha fazla bilgi için TEB'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön