25 / 05 / 2024

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

Bir özel banka, son zamanlarda yaptığı kredi ve kart kampanyalarıyla büyümesini hızlandırdı. Bu banka, geçim sıkıntısı çeken tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu.



Banka, elektronik ortamda ve banka şubeleri aracılığıyla kredi başvurularını kabul etmeye devam ettiğini belirtti. Ayrıca, 18 yaşın üstündeki her tüketiciye hitap eden yeni finansman kampanyasından yararlanabileceklerini ifade etti. Banka, kampanya hakkında ilgililerle detayları paylaştı.

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

Nakit hazır kampanyası başlatan banka hangisi?

Odeabank, nakit sıkıntısı yaşayan tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası olan "Nakit Hazır"ı duyurdu. Kampanya, yüzde 3,25 başlangıç faizi ve 36 ay azami vade süresi ile sunulacak. Kredi üst limiti, başvuru sahibinin bankacılık geçmişine göre belirlenecek. Buna ek olarak tüketicilerin aylık taksitlerini önceden hesaplaması için bir maliyet tablosu da paylaşıldı. 10 bin Türk lirası kredi talebi için ödenecek aylık taksit tutarı 533,5 Türk lirası olarak belirlendi ve kredi tahsis ücreti 53 Türk lirası olarak belirlendi. Kampanyaya başvurmadan önce bilgi sahibi olmak isteyen tüketiciler, bankanın hazırladığı maliyet tablosunu inceleyebilirler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön