17 / 06 / 2024

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

Bir özel banka, son zamanlarda yaptığı kredi ve kart kampanyalarıyla büyümesini hızlandırdı. Bu banka, geçim sıkıntısı çeken tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu.



Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

Odebank nakit hazırlık kampanyasına nasıl başvuru yapılır?

Odebank, son zamanlarda düzenlediği kredi ve kart kampanyaları ile büyümesini hızlandırdı. Geçim sıkıntısı çeken tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyuran banka, elektronik ortamda ve banka şubeleri aracılığı ile kredi başvurularını kabul etmeye devam ettiğini belirtti. Yeni finansman kampanyasından 18 yaşın üstündeki her tüketici yararlanabilecek.

Odeabank, Nakit Hazır kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin başvuru detaylarını açıkladı. Odeabank müşterileri, mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. Müşteri olmayan tüketiciler ise öncelikle bankanın herhangi bir kanalı üzerinden müşteri olmalıdırlar. Başvurular elektronik ortamda onaylanacak ve ardından tüketiciler en yakın Odeabank şubesine davet edilecekler. Bu aşamada, kimlik kartı, gelir belgesi ve son 3 aya ait bir fatura gibi belgeler teslim edilmesi gerekmektedir. Bu adımlar hem sıfırdan başvuru yapan tüketiciler hem de onaylanmış kredilerini çekmek isteyen tüketiciler için geçerlidir.

İş Bankası'ndan büyük müjde... İş Bankası müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik flaş açıklama

EYT’lilerin alacağı promosyon miktarı belli oldu!  Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön