30 / 04 / 2024

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

PTT, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya, banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar için bile kredi başvurusu imkanı tanıyor.



Türkiye genelindeki tüm PTT şubelerinde başvuru yapılabilecek olan kampanya, yüksek oranda kredi imkanı sağlıyor. Kredi başvuruları cep telefonu üzerinden SMS yoluyla gerçekleştirilebilir.  Başvuru sonuçları da yine SMS yoluyla kısa sürede öğrenilebilmektedir. Bu sayede müşteriler banka şubelerinde saatlerce beklemek zorunda kalmadan kolaylıkla kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Özellikle acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koşan PTT ihtiyaç kredisi kampanyası, müşterilerin kolaylıkla başvuru yapmalarını sağlıyor. Ek belge ya da teminat istenmeden kredi başvurusu yapabilen müşteriler, deneyimli müşteri temsilcileri sayesinde de ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar.

PTT den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

Yüksek faiz oranlarına alternatif olarak PTT yeni bir ihtiyaç kampanyası başlattı

Bugünlerde birçok bankanın uyguladığı yüksek faiz oranları, özellikle düşük kredi notuna sahip olan bireyleri zor durumda bırakıyor. Fakat, PTT'nin sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası, yüksek faiz oranlarına alternatif bir seçenek sunuyor.
Bu kampanya ile, vatandaşlar banka kredi notları düşük olsa bile kolaylıkla kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Kampanya kapsamında, 24.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi yapılabilir ve ödeme vadesi 36 aya kadar uzatılabilir. Bankalara göre daha uygun faizlerle sunulan bu kampanya vatandaşları oldukça rahatlatacak gibi duruyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön