17 / 05 / 2024

ING'den nakit ihtiyacına ilaç gibi kampanya! Bu krediyi faizsiz veriyor

ING'den nakit ihtiyacına ilaç gibi kampanya! Bu krediyi faizsiz veriyor

ING yapmış olduğu kampanya ile vatandaşları sevindirdi. Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası ile başvuru şartlarını sağlayan herkes bu kampanyadan yaralanabilecek. ING kampanyaya dair detayları açıkladı.



Tüm Türkiye acil nakit ihtiyacını karşılamak için banka arayışı içerisine girdi. Bu hususta ING yeni bir kampanya düzenleyerek vatandaşların bu bağlamdaki nakit ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Başvuru şartlarını sağlayan tüm vatandaşlar bu kampanyadan yaralanabileceği yönünde açıklama ING banktan geldi. 

ING den nakit ihtiyacına ilaç gibi kampanya! Bu krediyi faizsiz veriyor

Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası ING banktan geldi

Nakit ihtiyacı taşıyan tüm vatandaşlar için yeni bir kampanya düzenlendi. Tüm Türkiye için acil nakit ihtiyacı oldukça fazla olmaktadır. Vatandaşların acil nakit ihtiyacı için bankalardan arka arkaya açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu bağlamda ING bank tarafından yeni bir kampanya duyurusu geldi. Hollanda merkezli olan ING bank Türkiye de yaşan müşterilerine özel bir kampanya duyurusu yaptı. Müşterilerine özel 5.000 TL’ye varan ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan banka, faizsiz bir şekilde destek sağlayacağını da belirtti. Başvuru yapan herkes bu kampanyadan kolaylıkla yararlanacak. ING Bank tarafından düzenlenmiş olan bu kampanya duyurusunda,” Kredi faizinin ne olursa olsun Turuncu Ekstra programı kapsamında alınacak olan nakit iade ile krediniz faizsiz gibi ya da indirimli yansımış olan faiz oranları ile ödeme yapabileceksiniz.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön